Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο ερωτικός Adamo τραγουδά για φιλανθρωπικό σκοπό!!!

Ο φημισμένος καλλιτέχνης Salvatore Adamo, εμφανίζεται την Τρίτη 8 Μαρτίου (Ημέρα της Γυναίκας) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες.
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του cd, o Adamo, ως Πρέσβης Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, έρχεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας, μετά από μεγάλη απαίτηση του κοινού, βοηθώντας έτσι στον σοβαρό αγώνα του Ιδρύματος, διαθέτοντας όλα τα έσοδα για τους σκοπούς του.
Ο Σικελός Salvatore Adamo, γνωστός απλά ως Adamo, είναι από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές ερωτικών τραγουδιών, ενώ έχει τραγουδήσει στα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά και τα Ισπανικά. Έχει γνωρίσει την επιτυχία σε όλον τον κόσμο, από τη Λατινική Αμερική μέχρι την Ιαπωνία.
Ένας πραγματικός μαχητής της ζωής, πάλεψε με τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν από παιδί. Το 1993 έγινε Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNICEF και ταξίδεψε σε περιοχές όπως το Βιετνάμ, το Κόσοβο και το Αφγανιστάν.

Στα τελευταία του σχέδια είναι η ηχογράφηση ενός album στα Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά, καθώς και συναυλίες στη Βαρκελώνη, την Αθήνα και το Βέλγιο.


Πληροφορίες: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, 210 7282333, στις 8.30 μ.μ., εισιτήρια 20, 30, 60 και 75 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου