Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Και... Ο πυρετός των LIVE συνεχίζεται!!!



Το Cafe Bar Ραδιόφωνο έκλεισε 4 χρόνια, ο Παρατηρητής της Θράκης 20 και παρέα ευχαριστούμε όλους εσάς κλείνοντας τη φετινή "χειμερινή" σεζόν με ξεχωριστές "ζωντανές" μουσικές βραδιές!

Την Τρίτη 22 Μαρτίου, ο Άγγελος Μουρβατης και ο Αντώνης Μουσαδές, δυο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες από τη Ξάνθη, ο καθένας με τη δική του πορεία στο χώρο, επισκέπτονται το cafe bar Ραδιόφωνο, στην Κομοτηνή γι...α ένα LIVE, με ελεύθερη είσοδο, που υπόχεται να μας απογειώσει!!!

Ο Άγγελος Μουρβάτης & ο Αντώνης Μουσαδές συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν πριν από 20 χρόνια στην αρχή της καριέρας τους, έπειτα από ένα μικρό χρονικό διάστημα οι δρόμοι τους χωρίστηκαν και ο καθένας ακολούθησε διαφορετική μουσική διαδρομή.

Τους ξαναείδαμε μαζί στις Γιορτές Παλιάς Πόλης το 2010, σε μια κοινή συναυλία που τους κάλεσε να δώσουν ο Δήμος Ξάνθης μαζί με νέους μουσικούς της πόλης και αν και η κακοκαιρία εκείνης της ημέρας δε βοήθησε η συναυλία ήταν εξαίσια, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία γεγονότα των Γιορτών!

Μαζί τους και η Άννα Μαρία Ιωαννίδου, μια νέα παρουσία στο χώρο, με πολύ ωραία φωνή και ο Γιάννης Βαρελίδης, που τους συνοδεύει στα τύμπανα.

Το συγκρότημα απαρτίζεται από τα 4 μέλη που αναφέραμε και το πρόγραμμα τους αποτελείται από διασκευές νέες και παλιές αγαπημένων καλλιτεχνών, με το έντεχνο και ροκ στοιχείο να επικρατεί! Μα από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα δικά τους τραγούδια όπως το «Ένα φιλί» από το τελευταίο single του Άγγελου Μουρβάτη, το «Έτος Ιδρύσεως 1900» του Αντώνη Μουσαδέ σε στίχους του Γεωργίου Κωτούλα κ.α.

Μια γλυκιά παρέα που πρόκειται να μας ταξιδέψει με τις μουσικές τους!

Cafe Bar Ραδιόφωνο
Τρίτη 22 Μαρτίου, στις 22.30
Είσοδος Ελεύθερη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου