Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Οι Βρετανοί πρωτοπόροι επανακυκλοφορούν ένα από τα καλύτερα albums και το παρουσιάζουν ζωντανά στην Ελλάδα!

Οι Paradise Lost, αγαπημένο metal συγκρότημα του ελληνικού κοινού, θα βρεθούν στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες με αφορμή την επανακυκλοφορία του ιστορικού τους album «Draconian Times», 16 χρόνια μετά την αρχική του έκδοση.
Η Sony Music επανακυκλοφορεί το album digitally re-mastered, σε μια ολοκαίνουργια συλλεκτική έκδοση, ώστε οι fans να μπορέσουν να το απολαύσουν όπως ποτέ ξανά.
Πιο αναλυτικά λοιπόν, το βρετανικό συγκρότημα θα βρεθεί στο Fuzz Club την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαρτίου και στο Principal στη Θεσσαλονίκη στις 20 Μαρτίου.

Οι Paradise Lost δεν χρειάζονται συστάσεις, πόσο μάλλον το «Draconian Times», ένα από τα καλύτερα studio albums που γέννησε η metal σκηνή. Ήταν αυτό το album που έφερε τους Paradise Lost αντιμέτωπους με το ευρύ κοινό και με αυτό κέρδισαν τη παγκόσμια αναγνώριση. Με ήχο μελαγχολικό και με διάχυτη την gothic ατμόσφαιρα περιέχει 12 ξεχωριστά κομμάτια, όπως το «The Last Time» και το «Forever Failure».
Ο front man των Paradise Lost, Nick Holmes, δήλωσε πώς γνωρίζοντας ότι ακόμα για πολλούς το «Draconian Times» θεωρείται από τα αγαπημένα albums όλων των εποχών, τον γεμίζει περηφάνια και είναι ευγνώμων που ήταν μέρος του, ενώ αισθάνεται υπέροχα που τώρα έχει την ευκαιρία να το ερμηνεύσει ξανά ολοκληρωμένο.
Πληροφορίες: Gagarin 205, Λιοσίων 203-205, Στάση Μετρό «Πλ. Αττικής», 210-8547600-1/ Principal Club,Εθνική Θεσσαλονίκης-Μουδανιών (Χαλκιδικής),2310-428088. Εισιτήριο γενικής εισόδου 30 ευρώ, στις 7.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου