Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Σε ένα “κλικ”


Μια νέα παρουσία στο χώρο  της φωτογραφίας!


Ευαγγελία Τζουβανίδου
Με αφορμή την έκθεση του Φ.Ο.Α.Π.Θ. «Πορτραίτα», όπου και παραβρεθήκαμε στα  εγκαίνια στις 20 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη  στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Σχολείο για τη μάθηση της Ελευθερίας», βρήκαμε εξέχουσες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, πρόσωπα και συναισθήματα με συντεχνία «κλεισμένα» μέσα σε ένα κάδρο!!!
Μία από τις συμμετοχές που εντυπωσίασε με τα πορτραίτα της ήταν αυτή της Ευαγγελίας Τζουβανίδου, όπου έλαβε μέρος με τρία δικά της έργα στη Έκθεση.
Η Ευαγγελία έχει γεννηθεί στη Ξάνθη το 1989 όπου και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, πλέον φοιτήτρια στο 4ο έτος στο Μαθηματικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ασχολείται  ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τη λειτουργία της μηχανής (από τον επίσης Ξανθιώτη Μαυρουδή Ανδρέα) & φέτος παρακολουθεί μαθήματα ψηφιακής φωτογραφίας στον Φ.Ο.Α.Π.Θ. (Φωτογραφικό Όμιλο Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης). Μας παραχώρησε κάποιες από τις δημιουργίες της, ας δώσουμε βάση στις φωτογραφίες,καθώς μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου