Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Το Ejekt Festival φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη diva Amy Winehouse!




Το μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας, Ejekt Festival συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, για 7η συνεχή χρονιά και φέτος, στις 22 Ιουνίου, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της σύγχρονης μουσικής, την Amy Winehouse.
Πρόκειται για μια κορυφαία τραγουδίστρια που παρουσιάστηκε την τελευταία δεκαετία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Πολλά τραγούδια της έχουν γίνει ύμνοι, όπως το «Rehab», «You Know I'm No Good», «Back To Black» και πολλά ακόμα.
Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις καλλιτεχνών που έχει απασχολήσει αρκετά το κοινό και τα media, τόσο με το απίστευτο ταλέντο της, όσο και με την πολυτάραχη ζωή της.
H επίδρασή της στη μουσική βιομηχανία είναι πολύ σημαντική και πολλοί είναι αυτοί μάλιστα, που κάνουν λόγο για «το φαινόμενο Winehouse». Μεγάλα ονόματα επίσης, όπως η Duffy και η Adele αναγνωρίζουν ότι της χρωστάνε πολλά.
Και όλα αυτά με μόλις δύο δίσκους. Το 2003, σε ηλικία μόλις 20 ετών, με το ντεμπούτο της «Frank» κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκορ πωλήσεων στην Μεγάλη Βρετανία, να κερδίσει πολλές διακρίσεις αλλά και να ξανακάνει μόδα την jazz μουσική.

Η επιτυχία που γνώρισε όμως, από το 2007 και έκτοτε, με τον δίσκο της «Back Το Black» έχει πουλήσει ως σήμερα πάνω από 10.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και έχει γίνει πλατινένιος σε δεκάδες χώρες. Ο δίσκος έμεινε για μήνες στις κορυφές των αμερικάνικων charts και κέρδισε 5 βραβεία Grammy
To 2011 είναι η χρονιά επιστροφής της Amy Winehouse: μέσα στην Ανοιξη έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει ο πολυαναμενόμενος νέος της δίσκος και η Amy επιστρέφει στις περιοδείες, καθώς θα εμφανιστεί ως κορυφαίο όνομα στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, ανάμεσα στα οποία και το Ejekt.
Το πλήρες line-up και ο χώρος διεξαγωγής του Ejekt θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: www.clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου